Vapaat asunnot

Jatkossa kaikki vapaat huoneistot sekä sähköinen hakemus löytyvät osoitteesta:
https://app.kodia.fi/public/Parkanon-Vuokrakodit-Oy/apply

Asuntohakemus

Mikäli olet kiinnostunut tarjolla olevasta asunnosta, täytä asuntohakulomake, joko sähköisesti tai kirjallisesti ja toimita se isännöitsijälle. Hakulomakkeen liitteeksi tarvitsemme uusimman verotuspäätöksen, jos olet kadottanut verotuspäätöksesi, voit tulostaa uuden OmaVero-palvelusta.

 

Pääset sähköiselle hakemukselle tästä linkistä 

Tästä voit tulostaa asuntohakemuksen, joka tulee olla täytettynä haettaessa vuokra-asuntoa. Kaavake on yleiskielinen ja tarvittaessa ohjeistamme sen täyttämisessä.

Asukasvalinta

Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA-asuntojen ohjeistusta. Valintaperusteina ovat asunnon tarve, varallisuus ja tulot. Etusijalle asetetaan asunnottomat ja muut kiireellisimmässä asunnon tarpeessa olevat ja vähävaraisimmat ja pieni tuloisimmat.
Etusijajärjestyksestä voidaan kuitenkin poiketa yksittäistapauksessa.

Vuokravakuus

Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Vuokravakuutta voidaan hakea myös Kelalta, tarkemmat ohjeet vuokravakuuden hakemiseen löytyvät Kelan sivuilta.

Talojen esittelyt

Pahkalankatu 4

Vuonna 1992 valmistunut 3-kerroksinen hissitön kerrostalo. 21 asuntoa, joissa oma sauna. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Talon lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Kohde sijaitsee Pahkalassa, aivan Parkanon uuden keskustan palveluiden vieressä.

Pahkalankatu 5

Vuonna 1990 valmistunut 3-kerroksinen hissitön kerrostalo. 14 asuntoa. Kohteessa on saunaosasto, pesulatilat sekä kuivaushuone. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Talon lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Kohde sijaitsee Pahkalassa, aivan Parkanon uuden keskustan palveluiden vieressä.

Pahkalankatu 7

Vuonna 1991 valmistunut 3-kerroksinen hissitön kerrostalo. 16 asuntoa. Kohteessa on saunaosasto, pesulatilat ja kuivaushuone. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Talon lämmitysmuotona toimii kaukolämpö. Kohde sijaitsee Pahkalassa, aivan Parkanon uuden keskustan palveluiden vieressä.

Kotkankatu 8

Vuonna 1983 valmistuneet rivitalot, joissa 8 asuntoa. Kohteessa on saunaosasto, pesulatilat löytyvät Kotkankatu 10 C-talosta. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Kohde sijaitsee Pahkalassa, aivan Parkanon uuden keskustan palveluiden vieressä.

Kotkankatu 10

Vuonna 1985 valmistuneet rivitalot joissa 15 asuntoa. Kohteessa on saunaosasto sekä pesulatilat. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Kohde sijaitsee Pahkalassa, Parkanon uuden keskustan palveluiden vieressä.

Pentintie 8 CDE

Vuonna 1993 valmistuneet rivitalot, joissa yhteensä 10 asuntoa. C-talolla on oma saunaosasto D- ja E- taloilla yhteiset saunatilat E-talossa. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Asunnot on suunnattu ikääntyneille ihmisille ja ovat esteettömiä. Kohde sijaitsee Pentissä.

Uimaranta 2

Vuonna 1979 valmistunut 4-kerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa 20 asuntoa. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Kohteessa on saunaosasto, pesulatilat sekä kuivaushuone. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Kohde sijaitsee Pentissä.

Väinönkatu 3

Vuonna 1982 valmistunut 4-kerroksinen hissitön kerrostalo, jossa 18 asuntoa. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Kohteessa on saunaosasto, pesulatilat ja kuivaushuone. Mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan. Kohde sijaitsee Pentissä.